Susi Art

"De wereld om mij heen is een bron van inspiratie"

SUSI ART

 

Illustraties

Telkens aan het begin van een reis en telkens wanneer mijn potlood / penseel voor de eerste keer het papier raakt, is het voor mij een nieuwe stap van mijn innerlijke reis. Elke stap is een avontuur, die mij terug voert naar mijn persoonlijke gevoel voor schoonheid en innerlijke ervaring. Elke keer wanneer ik terug ga naar mijzelf, naar mijn universum in een notendop, of in mijn geval een universum

op papier...

 

 

 

Illustraties van Zutphen

Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een

van de oudste steden van Nederland. De stad kent een rijke geschiedenis, waarvan je vele sporen in het centrum kunt vinden. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds te bewonderen. Deze fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur. Breng een bezoek aan de unieke winkels en speciaalzaken en rust tussendoor uit bij een van de vele lunchrooms, restaurants en café.

 

 

 

 

 

 

 

 

GEBOORTEKAARTJE

Voor een unieke geboortekaart, dan bent u bij mij op het juiste adres! Op mijn website ziet u exclusieve geboortekaarten gemaakt. Ze zijn ontworpen met aquarel. Met uw wensen en mijn enthousiasme creëer ik een bijzonder geboortekaartje en tevens een leuke aandenking voor op de babykamer, want het originele ontwerp krijgt u thuis gestuurd. Op deze manier heeft u een mooi aandenking van dit bijzonder moment.

Meer informatie vind u hier: informatie PDF

 

 

 

 

 

 

They draw and travel / cook

Those are websites from Nate Padavick and Salli Swindell, they are a brother and sister design and illustration team who have been working together for over 10 years as Studio SSS. They have created hundreds of magazine and book illustrations, thousands of greeting card designs, and, of course, many super tasty illustrated recipes & super cool illustrated maps!

Websites:

They draw and Cook

They draw and Travel

 

 

Vertrouwen; opgedragen aan mijn vader Henk Redeker

Hij is helaas 26 mei 2014 overleden...

Adres:Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

Telefoon:06-40054026

Email: info@susannaredeker.nl

Website: www.susannaredeker.nl

Kamer van koophandel: 66179602

onder naam van S.C. De vrije Stroom Zutphen

AGB-zorgverleners: 90102385

AGB-praktijk: 90061841

NCSV: 255- 0199

RBCZ : 202157R

S.C.A.G.: 15946

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2017