Susanna

SUSANNA REDEKER

 

MIJN PASSIE

Creativiteit is een deel van mijn leven.

In 1989 ben ik de Wackers Kunstacademie gaan doen. Tijdens de kunst academie masseerde ik wel eens mede studenten en zo kwam ik in aanraking met massage! Masseren is voor mij ook een vorm van creatief bezig zijn, geen enkel mens is immers hetzelfde!

Ik heb met veel plezier de School voor Massage in Amsterdam gedaan.

Een intensieve 3 jarige opleiding met allerlei massage technieken, zoals: rebalancing, shiatsu, polariteitsmassage, persoonlijke ontwikkelingen en meer.

 

Cranio Sacraal therapie

In 2008 heb ik besloten om de opleiding cranio sacraal te volgen bij Peirsman Cranio Sacraal Academie. Wat een gevoel van thuiskomen was dat! Het waren pittige jaren, met veel zelf verdieping, ont-wikkeling, groei en zelfbewustzijn.

Ik voelde tijdens het geven van een Cranio Scaraal behandeling hoe ik "thuis kwam in mijn lichaam". Het voelde aan als een meditatie, een geschenk van rust en ruimte in soms hectische drukke periode. Dit gevoel thuiskomen, van rust en ruimte geef ik graag door tijdens mijn behandeling aan mensen!

 

Verliesverwerking

Door het overlijden van mijn vader kwam ik in aanraking met rouw en wat dit met mij deed, de verschillende manieren hoe iemand rouwt. Dit interesseerde mij en ik heb mij hierin verdiept door de opleiding te volgen bij Buro Nazorg voor rouw en verlies begeleiding. Om ervaring op te doen, ben ik als gaan werken bij vrijwilliger bij Praten over Verlies. Dit is een online chat-programma, waar mensen anoniem met één van ons kan praten.

 

Boogschieten

Mijn andere passie is boogschieten! Het meditatieve karakter van het boogschieten sluit voor mij naadloos aan bij cranio sacraal! Voor het boogschieten is het belangrijk om in opperste concentratie te zijn. De schutter dient één te worden met zijn doel. Wanneer ik bij het loslaten van de pijl in de juiste gemoedstoestand bevind, doet het er niet toe of ik de doel raak of niet, de meditatie en het tot mijzelf komen doet op zo'n moment meer dan genoeg!

 

 

LOGO

Ontwerp: Ellen Kool - website -

Inspiratie: Jan Obdam - website -

voor mij staat mijn symbool voor de weg ( labyrint) die ik bewandel waar ik aandacht kan besteden wat er zich binnenin mij afspeelt, wat mij beweegt, wat mij dwars zit om naar mijn uiteindelijke bestemming te bewegen: het midden, de kern van mijn wezen. Ik kan hier niet verdwalen, het pad leid mij vanzelf naar het midden toe, naar binnen. Een levensweg!

Zo werk ik met cranio sacraal therapie, een weg naar binnen toe, waar er geen goed of fout is; waar er twijfel mag zijn, onrust, allerlei emoties, diepgang is, je kijkt naar je eigen leven... in een labyrint kan je maar één richting op en dat is naar jezelf toe! Om van daaruit naar buiten toe te treden, wat je binnen hebt ontdekt, zo ga je de wereld weer in.

Zoals Jan zegt: "Het is een in- en uitademen."

 

KUNST

Inspiratie; illustreren vind ik het mooiste wat er is. In Amsterdam zag ik vaak aanplakbiljetten hangen van kunstenaars en van de museums. Zo zag ik ook werk van Redon en wat mij bij gebleven is van hem is zijn pastel-achtige kleur gebruik.

Nu woon ik in Zutphen en vind ik de wereld om mij heen een bron van inspiratie! Soms zie ik iets kleins en dan maak ik in mijn hoofd al een illustratie! Ik heb veel fantasie en ik vind het elke keer weer een geschenk dat ik mijn fantasie wereld in een kleine wereld op papier kan omzetten.

Geboortekaartje

Voor een unieke geboortekaart, dan bent u bij mij op het juiste adres! Op mijn website ziet u exclusieve geboortekaarten gemaakt. Ze zijn ontworpen met aquarel. Met uw wensen en mijn enthousiasme creëer ik een bijzonder geboortekaartje en tevens een leuke aandenking voor op de babykamer, want het originele ontwerp krijgt u thuis gestuurd. Op deze manier heeft u een mooi aandenking van dit bijzonder moment. Meer informatie: PDF

Illustratie

Mocht u een bijzondere "ontdek je plekje" Zutphense illustratie willen kopen of u heeft een vraag voor een illustratie van Zutphen naar eigen wens, kunt u informatie vragen door een email te sturen naar: info@susannaredeker.nl

Susanna Redeker

"geraakt worden door aanraking"

Telefoon: 0640054026

Email: info@susannaredeker.nl

Adres: Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen

Vaardigheden

 

Steekwoorden over mij:

- krachtige zachtheid - luisterende handen - lichaam en geest - geduldig - verbinding -

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2018

 

Adres:Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

T:06-40054026 | E: info@susannaredeker.nl | W: www.susannaredeker.nl