Ervaringen

WAT ZEGGEN DE KLANTEN

Elke keer ervaar ik het als een klein cadeautje om naar Susanna te gaan!

- Mw. de Jong

 

Maart 2018

Ik liep steeds tegen mijzelf aan om een stap te zetten naar mijzelf toe, alsof ik in rondjes draaide.

Samen met Susanna mijn innerlijke proces door gelopen; wat een zachtheid heeft Susanna! Ik ben nu drie keer geweest en alle keren voelde als een klein feestje voor mijzelf. Dank je wel!

- Daan

 

Januari 2018

Voor nek-schouders klachten ben ik naar Susanna gegaan. Naast dat ik meer ruimte kreeg in dit gebied bracht het mij ook meer thuis in mijzelf. Elke keer was ik verrast door innerlijke inzichten.

Deze zijn heel waardevol voor me.

- Esther

 

November / december 2017

Vanmorgen een holistische massage gehad.

Deze massage is zo heerlijk, ik kan me zo goed ontspannen als ik bij hier ben, ik geef me dan helemaal over. Omdat Susanna voelde dat ik veel spanning in nek en schouders had, paste ze de massage ietsje aan en behandelde de gespannen plekken met iets meer kracht. Ik blijf fan van Susanna en kom graag volgende maand weer terug.

- anoniem

 

Voor kerst een massage cadeau gekregen en wat heb ik genoten van dit ontspannen cadeau!

Je wist precies wat mn lijf nodig had. Je bent een warm mens en ik voelde me direct op mn gemak. Dank je wel hiervoor en ook voor je adviezen.

- Barbara

 

Oktober 2017

Geweldige massage, voor herhaling vatbaar!

- Sita

 

Susanna is voor mij de beste. Ze voelt letterlijk aan wat een lichaam nodig heeft om stress en spierknopen te verhelpen. Door een combinatie van verschillende technieken weet ze in korte tijd pijn en spanning te verlichten. Ik heb door de jaren heen heel wat massages gehad maar Susanna is de beste die ik tot nu toe ben tegengekomen.

- Esther

 

Ik heb de massage als heerlijk ontspannen en effectief ervaren. Ik was een poosje op zoek naar een goede masseuse en heb haar nu gevonden.

- Tanja

 

Dank je wel voor de massage Susanna Redeker. Wauw, wat bijzonder was dat. Een echte reis door de stilte. Ik ben naar huis gegaan met veel meer rust in mijzelf.

- Mieke

 

September 2017

Zojuist een intensieve, maar ook ontspannen massage gehad van Susanna. Ze besteedde extra aandacht aan mijn nek en hals en nam mijn hoofd grondig onder handen. In een woord: heerlijk.

- Mw. Olthof

 

In juni 2017 werd ik door de huisarts doorverwezen voor cranio sacraal behandelingen vanwege nekklachten; nekhernia en atrose en om de pijn in mijn nek en hoofd te verminderen. De prioriteit lag in eerste instantie bij het reduceren van de pijnklachten. Wat met fysiotherapie niet lukte, lukte wel met Cranio Sacraal Therapie. Na een paar behandelingen en een goede tip met het opstaan vanuit liggende positie naar zitten, zijn mijn pijnklachten grotendeels verminderd. Ik ervaar minder hoofdpijn.

- Anoniem

 

Jemig, ik wist tot nu eigenlijk niet hoe echte diepe ontspanning voelt :) Het voelde als een warm bad...en er zijn ook wel wat verstopte dingen aangeraakt. Dank je Susanna

- Josje

 

 

Illustratie

Susanna heeft prachtige werkstukjes gemaakt nadat goed overlegd is over de uitvoering. Ik krijg veel complimenten over het werk dat hier hangt van haar.

- Marjolein V.

Website Design: susi-art; Susanna RedekerĀ© 2010-2018

 

Adres:Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

T:06-40054026 | E: info@susannaredeker.nl | W: www.susannaredeker.nl