partners

Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging

www.ncsv.info

Con Amore

Medische Basiskennis

www.con-amore.nl

Peirsman Cranio Sacraal Academie Hier ontvouwt zich vanuit het midden een uniek samenkomen van bio-mechanische en bio-dynamische werkvormen met als gevolg een wijze van doceren die gericht is op: Eenheid - Centering - Eenvoud - Voorbij het denken - De bron - Bewustzijn - Meditatie - ZIJN.

www.psca.nl

Massage praktijk Manipura

Massagepraktijk Eerbeek van Marion Beekman

www.massagepraktijkmanipura.nl

De Vrije Stroom Zutphen

Zes Zutphenaren met een bijstandsuitkering hebben in juni 2016 de Sociale Coöperatie De Vrije Stroom Zutphen U.A. opgericht.

www.devrijestroomzutphen.nl

Josée Kempe

Kunstenaar met creatieve lichtopjecten met als basis dunne “glasvezel”. Zij verstaat de Kunst om de met de Magie van Licht mensen tot verwondering te laten komen voor zowel het kunstobject als de schoonheid van het Licht zelve.

www.joseekempe.nl

Achille Béguin

Zanger, muziekmaker vanuit zijn tenen. Verzorgen van evenwicht IN de mens zelve door middel van individuele sessies waarbij de kern is: door IN je eigen onderbewuste te gaan, kom je vanuit jezelf tot een nieuwe krachtiger versie en kan je de wereld beter aan. De werkvormen zijn hypnose, NLP, klankhealing en energiewerk.

www.klankmeester.nl

Jan Roelofs

Levenskunstenaar, van oudsher journalist en dus observerend, vorsend, doorvragend en bereid om steeds te ont-dekken vanuit durven spelend te leven. Jan is ook gedreven houtbewerker en vindt het heerlijk in de vrije natuur (of landgoed Midgaard) mooie en nuttige voorwerpen te maken.

www.janroelofs.nl

 

Ellen Kool

Zij geeft vorm aan nieuwe producten (schuursponsjes uit natuurgras, heerlijke olijfzeep, zelf gemaakt) en koppelt haar gave van “zien” aan het vormgeven van visitekaarten, websites, posters enz.

www.imakeimage.nl

Buro Nazorg

Van Henriëtte Doosje, eigenaar van BuroNazorg sinds 2004.

www.buronazorg.nl

Praten over verlies

Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw.

www.pratenoververlies.nl

Stichting De Jonge Weduwe

Ondersteunt jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner. Want als jonge weduwe blijf je ontredderd achter. Er moet van alles worden geregeld waar je liever nooit verstand van had gehad. Administratief, financieel, juridisch, fiscaal, medisch, psychisch.

www.dejongeweduwe.nl

Johan Uitvaartzorg

'Mijn rol als uitvaartondernemer is belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Ik ben er voor iedereen en maak geen verschil, want uw wens staat centraal`

www.johanuitvaartzorg.nl

Mier Administratie

Heeft u geen tijd, geen zin of geen kennis van boekhouding?

Geen probleem. Mier Administratie weet hier wel raad mee. Mier Administratie neemt uw administratieve zorg uit handen zodat u weer tijd krijgt om de dingen te doen waar u goed in bent.

www.mieradministratie.nl

Janet Molewijk

Janet is afgestudeerd psycholoog en gecertificeerd verlies- en rouwbegeleider. In haar praktijk aan de IJssel begeleid ze mensen die een verlies hebben meegemaakt en ondersteun hen in het rouwproces. Daarnaast heeeft zij een praktijk in rouw-viltwerk.

www.verlies-en-rouwbegeleiding.nl

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2018

 

Adres:Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

T:06-40054026

E: info@susannaredeker.nl

W: www.susannaredeker.nl

Kamer van koophandel: 66179602

onder naam van S.C. De vrije Stroom Zutphen

AGB-zorgverleners: 90102385

AGB-praktijk: 90061841

NCSV: 255- 0199

RBCZ : 202157R

S.C.A.G.: 15946