massage

De massages bij Harts-Tocht zijn gericht op herstel van lichaam en geest. Ze worden gegeven in stilte vanuit aandacht en respect voor dat geen wat is. Dit kan betekenen

dat geen enkele massagevorm op zichzelf staat. Afhankelijk van het verloop van de massage en de behoefte van de cliënt combineer ik rebalancing of Cranio Sacraal of

een andere techniek met massage.

MASSAGE in Zutphen

 

Een massage bij deze praktijk is niet ‘zomaar’ een massage. De wijze waarop ik masseer is heel rustig en intens – met aandacht en zorg en in contact met mijn cliënt. Mijn massage laat je voelen, brengt je in contact met jezelf en zorgt zo voor bewustwording.Wat heeft jou lichaam jou te vertellen? Neem de tijd voor jezelf om dit te ont-dekken.

 

Massage? Natuurlijk!

* Ik heb het druk. ~> Ik wil wat tijd voor mezelf nemen.

* Ik ben gespannen. ~> Ik wil nieuwe energie en ontspanning voelen.

* Ik leef vooral in mijn hoofd. ~> Ik wil voelen, en contact maken met mijn lichaam.

* Ik heb pijnklachten en stress. ~> Ik wil lekker in mijn vel zitten.

 

Of nu alle stellingen op je van toepassing zijn of slechts een enkele… Een massage – gegeven met aandacht en respect – is goed en ontspannend voor iedereen.

 

Holistische massage

Holistisch staat voor geheel. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Je kunt het één niet los van het andere zien. De alledaagse zorgen voelen we vaak in ons lichaam. Denk maar aan teveel op je schouders nemen of je ziek voelen van ellende. Als spanningen, stress en problemen te lang aanhouden, heeft dit invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid en dat kan op den duur tot klachten lijden.

Het is belangrijk om die balans continue te bewaken en weer terug te vinden. Vanuit deze visie werkend is jouw eigen inbreng voor herstel even belangrijk als de gegeven behandeling.

Daarnaast kijken we samen naar de samenhang tussen lichamelijke klachten en je psyche en leefstijl en gaan we kijken wat jij zelf kunt doen om je klachten te verminderen/verhelpen.

 

Massage en Cranio Sacraal

De massage technieken in combinatie met cranio sacraal technieken, is een mooie combinatie

van aanraking en ruimte creeëren in het lichaam. Spieren worden vakkundig los gemasseerd

en het gaat verder door diep spierwerk of het ontwinden van het lichaam.

Ik hanteer verschillende methoden van aanraken. Soms zijn dat zachte, subtiele

technieken en soms diepe, stevige technieken. De massage / cranio behandeling kan in STILTE of kan ik je uitnodigen om met aanvullende vragen / gesprek meer diepgang te bieden bij een stuk waar soms een woord bij nodig is.

Dat is afhankelijk van de persoon en het moment. Wat ik belangrijk vind is contact maken.

Contact niet alleen vanuit mij; de behandelaar met jou; de cliënt, maar vooral contact met jezelf; zo ontstaat er bewustwording van het zijn. Als je je bewust bent van wat je voelt, kun je klachten eerder signaleren en daarmee problemen voorkomen.

Deze behandeling wordt vergoed door de zorgverzeraar wanneer u een extra vergoeding in uw pakket heeft.

 

Tarieven

 

Graag een eigen handdoek meenemen voor de massage!

 

MASSAGEBON

De massage bon van massage.nl is bij mij te bestellen via deze link: bestel uw massage bon hier voor een vriend(in), zakenrelatie of gewoon als cadeau! website

Adres:Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

T:06-40054026

E: info@susannaredeker.nl

W: www.susannaredeker.nl

Kamer van koophandel: 66179602

onder naam van S.C. De vrije Stroom Zutphen

AGB-zorgverleners: 90102385

AGB-praktijk: 90061841

NCSV: 255- 0199

RBCZ : 202157R

S.C.A.G.: 15946

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2018