partners

LINKS

 

GOOGLE+ +

 

Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging

www.ncsv.nl

 

Con Amore

Medische Basiskennis

www.con-amore.nl

Peirsman Cranio Sacraal Academie Hier ontvouwt zich vanuit het midden een uniek samenkomen van bio-mechanische en bio-dynamische werkvormen met als gevolg een wijze van doceren die gericht is op: Eenheid - Centering - Eenvoud - Voorbij het denken - De bron - Bewustzijn - Meditatie - ZIJN.

www.psca.nl

Massage praktijk Manipura

Massagepraktijk Eerbeek van Marion Beekman

www.massagepraktijkmanipura.nl

De Vrije Stroom Zutphen

Zes Zutphenaren met een bijstandsuitkering hebben in juni 2016 de Sociale Coöperatie De Vrije Stroom Zutphen U.A. opgericht.

www.devrijestroomzutphen.nl

 

Janet Molenwijk

Janet is afgestudeerd psycholoog en gecertificeerd verlies- en rouwbegeleider. In haar praktijk aan de IJssel begeleid ze mensen die een verlies hebben meegemaakt en ondersteun hen in het rouwproces. Daarnaast heeeft zij een praktijk in rouw-viltwerk.

www.verlies-en-rouwbegeleiding.nl

 

 

149013554 UA-86903125-1

 

Buro Nazorg

Van Henriëtte Doosje, eigenaar van BuroNazorg sinds 2004.

www.buronazorg.nl

Praten over verlies

Op pratenoververlies.nl kun je gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger. Je kunt er je hart luchten, maar ook terecht met al je vragen en problemen rondom verlies en rouw.

www.pratenoververlies.nl

Stichting De Jonge Weduwe

Ondersteunt jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner. Want als jonge weduwe blijf je ontredderd achter. Er moet van alles worden geregeld waar je liever nooit verstand van had gehad. Administratief, financieel, juridisch, fiscaal, medisch, psychisch.

www.dejongeweduwe.nl

 

Johan Uitvaartzorg

'Mijn rol als uitvaartondernemer is belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Ik ben er voor iedereen en maak geen verschil, want uw wens staat centraal`

www.johanuitvaartzorg.nl

 

Mier Administratie

Heeft u geen tijd, geen zin of geen kennis van boekhouding?

Geen probleem. Mier Administratie weet hier wel raad mee. Mier Administratie neemt uw administratieve zorg uit handen zodat u weer tijd krijgt om de dingen te doen waar u goed in bent.

www.mieradministratie.nl

Een sessie is een innerlijke reis in het lichaam en wanneer ik illustreer is dat ook een begin van een reis. Het is een reis zoals een kronkelende rivier vol verrassende bochten, onverwachte draaikolken, verraderlijke stukken. En wijst je ook de weg naar onverwachte ervaringen van schoonheid en bezieling.

Wanneer je iedere reis beschouwt als een aanzet voor een naar binnen gerichte beweging, een verinnerlijking, dan kan dit een verrijking zijn voor je geest.

Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

06-40054026

Kamer van koophandel: 66179602

onder naam van S.C. De vrije Stroom Zutphen

AGB-zorgverleners: 90102385

AGB-praktijk: 90061841

NCSV: 255- 0199

RBCZ : 202157R

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2017