Harts Tocht

Praktijk HARTS TOCHT; voor cranio sacraal, rouw en verlies en massage in Zutphen

 

​Ik vind het belangrijk om vanuit een veilige basis "de tocht van je hart te bewandelen" van over-leven naar leven. Naar vreugdevol, liefdevol en genietend in het leven staan.

Kortom, leven vanuit het hart!

Rouwverwerking kost veel energie, en soms zit je er helemaal doorheen...

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen op z’n eigen manier en in z´n eigen tempo. Soms kost dat meer energie dan je hebt, en hoe vind je dan de weg vooruit? Cranio Sacraal kan een helpende hand bieden.

 

In tijden van moeilijke keuzes, ingrijpende gebeurtenissen of sluimerende onrust, biedt Harts-Tocht een ondersteuning bij verwerking, verandering en verdieping. Bijvoorbeeld bij: verlies, rouw, midlife-crisis, de overgang, burn-out, overspannenheid of problemen op je werk.

 

Cranio sacraal therapie is een behandelmethode die tussen fysiotherapie en haptonomie in ligt, en lichaam en geest kan herstellen. Het is een zachte manuele behandelwijzen die gericht is op de diepe ontspanning van alle ondersteunende en verbindende weefsels in ons lichaam. Dit noemen we het fasciaal of bindweefsel systeem. Met behulp van zachte gerichte aanrakingen wordt het lichaam geholpen bij het ontladen van hoog opgelopen spanningen in organen, het bindweefsel, ruggenmerg en de spieren.

 

Cranio-sacraal therapie wordt o.a. toegepast bij: stress, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rouw en verlies verwerking, trauma verwerking, bevriezen en meer.

 

Ik werk vanuit intuïtie en zachtheid, ik vind "je veilig voelen" belangrijk.

 

CRANIO SACRAAL | ROUW EN VERLIES | MASSAGE

 

 

 

~ rouw is de achterkant van liefde ~

Roeien met twee riemen.

Rouwen is roeien met twee riemen. Je kunt niet roeien met één riem. De ene riem is de riem van het verlies. Die fysieke persoon

of gezondheid is er niet meer, maar de relatie blijft. De andere riem is de riem van je nieuwe zelf, de heruitvinding van een wereldbeeld, een zelfbeeld, een leven zonder het verlorene.

Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

06-40054026

Kamer van koophandel: 66179602

onder naam van S.C. De vrije Stroom Zutphen

AGB-zorgverleners: 90102385

AGB-praktijk: 90061841

NCSV: 255- 0199

RBCZ : 202157R

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2017