Meer cranio

Cranio Sacraal "geraakt worden door aanraking"

CRANIO EN OPSTELLINGEN

 

Bij een traumaopstelling (Identiteitgeöriënteerde Psychotraumatheorie volgens de methode van Franz Ruppert) werk je met het Verlangen. Ingrijpende gebeurtenissen veroorzaken vaak gevoelens van angst, onmacht en onbegrip. Wanneer deze gevoelens blijven bestaan, ook wanneer de gebeurtenis voorbij is, spreken we van traumatisering. Trauma heeft gevolgen voor ons psychisch, emotioneel en lichamelijk functioneren.

 

Met cranio en opstellingen; kijken we vanuit cranio wat bij jou naar boven komt.

 

Je kan een woord opstellen of een hele zin. Je kan werken vanuit verlangen of kijken wat iets voor je betekent; zoals wat heeft een orgaan jou te vertellen?

 

Hierbij ben ik representant voor je woord of je woorden uit jouw verlangen. De gevoelens, emoties, gedachten en fysieke sensaties die ik daarbij ervaar, deel ik met je. Met dat gegeven werken we verder waardoor je steeds meer tot de kern komt. Elk woord of woorden in de opstelling geeft inzicht in de onderliggende dynamiek die het bereiken van jouw verlangen in de weg staat. Na de opstelling kan je met cranio in je lichaam voelen wat de opstelling voor je heeft betekent.

 

Uitleg Margriet Wentink - klik - 

 

CRANIO SACRAAL EN DE OVERGANG

 

Rondom de overgang ben je vaak meer gevoelig voor stress. Cranio sacraal kan een mooie manier zijn om deze stress te verminderen! De stress in je lijf kan veel verschillende klachten geven. Bijvoorbeeld pijn in je nek, rug en schouders, hoofdpijn, buikklachten, last van harde geluiden, tintelingen en nog veel meer. Door de zachte heilzame behandeling met Cranio worden blokkades losgemaakt. Hierdoor krijgt je zelfherstellende vermogen een prikkel waardoor je lichaam en je hoofd de stress gaan loslaten. Vaak komen er ook emoties vrij, waarin er tijdens de behandeling ruimte is om deze te verwerken. Na een behandeling kan er ruimte ontstaan voor meer ontspanning in je dagelijkse leven.

 

Burn-out voorkomen

 

Cranio kan je helpen om je hoofd en je lijf weer met elkaar te verbinden. Als die twee in balans zijn dan kun je signalen van stress beter signaleren. Je leert dan eerder nee te zeggen, rust te nemen en beter voor jezelf te zorgen.

 

Meer informatie www.vrouwenindeovergang.nl

 

"Stress; hoe meer stress, hoe meer last van overgangsklachten!"

 

 

Meer over Cranio Sacraal: peirsman cranio sacraal academie

Disclaimer en Credits: PDF

Behandelovereenkomst: PDF

 

WAT IS CRANIO | CRANIO IS GOED VOOR... | CRANIO EN OVERGANG |TARIEVEN

 

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2018

 

Adres:Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

T:06-40054026 | E: info@susannaredeker.nl | W: www.susannaredeker.nl