Cranio Sacraal

Cranio Sacraal "geraakt worden door aanraking"

CRANIO SACRAAL THERAPIE

 

Cranio-Sacraal Therapie is een uitzonderlijk zachte en tegelijkertijd krachtige behandelmethode. De Cranio Sacraal sessies hebben een meditatief karakter; het brengt je van hoofd naar lichaam, van denken naar voelen, van tijd naar tijdloosheid. Het bijzondere aan deze vorm van ontspannen en relaxen is de zachte, vriendelijke en respectvolle manier van aanraken. Daardoor komen lichaam en geest weer in balans, spanningen en stress verminderen en je voelt je opgewekter en energieker.

 

WERKWIJZE

Intake gesprek

Tijdens de eerste sessie (behandeling) houd ik een intakegesprek.

Deze vragen hebben betrekking op zowel fysieke als psychische klachten, erfelijke aandoeningen, ongelukjes, ongevallen en bijzonderheden tijdens de bevalling. Dan kun je mij meer vertellen over je klacht en wat er speelt.

Behandeling

Met een Cranio Sacraal sessie is het fijn om comfotabele kleding aan te doen, zoals een joggingbroek. Op deze manier heeft het lichaam alle ruimte om te zijn.

Tijdens mijn behandelingen sta jij als cliënt centraal. Een ieder ervaart een cranio sacraal behandeling op zijn / haar eigen manier. Het kan zijn dat je tijdens een behandeling heel weinig voelt, of een gevoel van diepe ontspanning, soms voel je allerlei dingen gebeuren. Je kunt merken dat er in bepaalde gebieden warmte of kou, spanning of ontspanning ontstaat in bepaalde gebieden als ik je behandel. Er wordt gesproken met je lijf en met je diepere bewust zijn op non-verbaal niveau, alles komt vanuit je eigen kern.

 

Tijdens de sessie kan je ontspannen en stil voelen, even geen gedachten hebben, dan kan je aandacht verschuiven naar wat je op dat moment waarneemt. Alleen waarnemen, zonder oordeel, want het is even stil in je hoofd; even stilte in je ziel...Cranio brengt je naar een diepe stilte en ontspanning waarin het lichaam kan helen en de ziel zich herkent.

Mochten er emoties vrij komen, vind ik het belangrijk dat er alle rust, aandacht en ruimte om te kijken wat er nodig is.

 

Bij cranio sacraal therapie worden de symptomen van uw klacht(en) niet op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de totale mens als één functionerend geheel. Ik schenk hierbij aandacht aan zowel de klachten als ook de mogelijke oorzaken ervan.

Ontspanning

Ter bevordering van je rust en welbevinden kun je een zeer effectieve Cranio Sacrale ontspanningsbehandeling nemen: een uur lang de stilte in, met comfortabele kleren aan. Daardoor komen lichaam en geest weer in balans, spanningen en stress verminderen en je voelt je opgewekter en energieker.

 

 

Cranio Sacraal is voor JONG en OUD!

 

Meer over Cranio Sacraal: peirsman cranio sacraal academie

Disclaimer en Credits: PDF

Behandelovereenkomst: PDF

 

WAT IS CRANIO | CRANIO IS GOED VOOR... | CRANIO EN OVERGANG |TARIEVEN

 

Website Design: susi-art; Susanna Redeker© 2010-2018

 

Adres:Proeflokalen Zutphen

Vispoortplein 16

1e verdieping; ruimte 13a

7201 ET Zutphen

T:06-40054026 | E: info@susannaredeker.nl | W: www.susannaredeker.nl